Нови заместник кметове поемат важни ресори в Община Бургас. Весна

...
Нови заместник кметове поемат важни ресори в Община Бургас. Весна
Коментари Харесай

Нови лица стават част от управлението на Община Бургас

Нови заместител кметове поемат значими ресори в Община Бургас.
Весна Балтина ще дава отговор за " Стратегическо обмисляне, цифрови политики, екология и акомодация към изменението на климата ".
Новото лице на отдел " Култура, туризъм и спорт " е Диана Саватева, която ще управлява дирекцията. Йорданка Ананиева, която до момента беше заместител кмет по Култура и обучение, в този момент ще дава отговор за дирекция " Хуманитарни действия и юношески политики ".
Весна Балтина е магистър по банково дело. Специализирала е финанси и кредитен разбор в Международния банков институт в Лондон. От 2017- та година е част от екипа на Община Бургас като специалист в дирекция " Европейски политики и стратегии " с съществени отговорности в подготовката на финансови модели, бизнес проекти и финансови разбори. Тя ще дава отговор и за екологичните политики на Община Бургас, част от която е акомодацията към измененията на климата.
Диана Саватева е приключила българска лингвистика, тя е дълготраен публицист, депутат и заместител ръководител на Комисията по културата и медиите в Народното събрание. Член на Писателско сдружение Бургас и създател на книги.

Досегашните заместител кметове Руска Бояджиева- " Европейски политики и околна среда " и доктор " Лорис Мануелян, който отговаряше за " Здравеопазване, обществени действия и спорт ", се отдръпват от заеманите постове. Те показват за това персонални претекстове. И двамата ще извършват отговорностите си до края на месец ноември.
Кметът Димитър Николов ще предложи на Общинския съвет новата конструкция на общината, която е съобразена с трендове в ръководството на градовете.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР