Нови трети избори са най-опасни за Има такъв народ“. Това

...
Нови трети избори са най-опасни за Има такъв народ“. Това
Коментари Харесай

Андрей Райчев с предупреждение. Каза какво е най-опасно за Слави

Нови трети избори са най-опасни за „ ИТН “. Това съобщи за бТВ социологът Андрей Райчев. „ Слави Трифонов и „ Демократична България “ изпаднаха в обстановката на цялостно недоумение, преминаващо в ненавист. Това значи, че те виждат друг предмет. За „ Демократична България “ и „ Изправи се! Мутри вън! “ обстановката е на срутване на режима на Борисов, питат се какво прави Трифонов и за какво спря да събаря. В очите на Трифонов това изобщо не е по този начин, те споделят „ ние ще управляваме “ ”, сподели Райчев. Прогнозата му е, че въпреки всичко - 60:40, кабинет на Има Такъв Народ ще има.

„ Българска социалистическа партия шест години се бори да събаря режима на Борисов, на шестата година се образува обстановка, в която това може да се случи и какво споделиха на Българска социалистическа партия: „ У ляво “, а какво споделя Слави Трифонов на „ Демократична България “: „ У дясно “, добави Райчев.

Той е безапелационен, че българският народ ще реагира извънредно отрицателно на нови избори през есента. А случи ли се това, четвъртите също не са изключени.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР