Нови спорове около произхода на коронавируса. Световната здравна организация поиска от

...
Нови спорове около произхода на коронавируса.
Световната здравна организация поиска от
Коментари Харесай

СЗО проверява появата на COVID-19 в Италия

Нови разногласия към произхода на ковид.

Световната здравна организация изиска от Италия да тества наново материалите от значимо изследване. Миналата година учени на Апенините заключиха, че още през 2019 година в отходните води на италиански градове е имало следи от ковид, написа Нова. Това опонира на теорията, че заболяването е почнала от китайския град Ухан през есента на 2019 година

Италианците споделиха, че ще дадат на СЗО материалите за нов тест. В Китай пък още веднъж са недоволни, че всичко това се прави под натиска на Съединените щати. Наскоро президентът Байдън изиска от американското разузнаване да стартира още веднъж следствието за произхода на ковид.

„ Защо някои политици в Съединените щати са толкоз захласнати с теорията за изпускането на вируса от лаборатория? Никакви доказателства няма за такова нещо. За да бъда пряк - задачата на тези американци е да намерят опрощение за неуспеха на ограниченията против пандемията при тях и да попречват развиването на Китай ”, съобщи Уанг Венбин - представител на Външното министерство на Китай.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР