Нови снимки и видео клипче са доказателство, че бившите съпрузи

...
Нови снимки и видео клипче са доказателство, че бившите съпрузи
Коментари Харесай

Наистина ли това се случва отново между Алекс Богданска и Даниел Петканов?

Нови фотоси и видео клипче са доказателство, че някогашните съпрузи Алекс и Лудия кореспондент не са безразлични един към различен. Напротив – пристрастеността в очите им напира, а ръцете им жадно пълзят по телата им в разгара на нощен ваучър.

Снимковия материал популяризира тяхната другарка Николета Лозанова, която участва на нощно празненство, проведена от известна марка за мобилни устройства. В разгара на купона, на който бе водеща Алекс Богданска се вижда Даниел Петканов, който е участвал на сбирката като посетител (вероятно особено поканен) и който държи в прегръдките си някогашната си жена.

„ Страстта в очите им не може да се изиграе, тя е същинска. Даниел ще я изпие с взор, а тя сияе в скута му “ – разясняват почитатели на известната двойка.

Петканови се разведоха публично напролет. Още преди раздялата им обаче жълтите уеб сайтове писаха, че двамата злоупотребяват с персоналните си връзки и си спретват раздели и събирания единствено и единствено да са в центъра на светската хроника. Има възможност последната режисура да е от този вид, човек в никакъв случай не знае, когато става дума за двама пресметливи младежи като Алекс и Лудия кореспондент.
Източник: „ Уикенд “
 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР