Нови рубрики, лица и провокации към зрителите е подготвил екипа

...
Нови рубрики, лица и провокации към зрителите е подготвил екипа
Коментари Харесай

Голяма промяна за Сашо и Деси, какво става в Преди обед

Нови рубрики, лица и провокации към феновете е подготвил екипа на предаването " Преди обед "  през новия сезон, който стартира на 5 септември от 9:30 в ефира на bTV. Всеки работен ден в студиото при Деси и Сашо по любопитни и вълнуващи тематики ще сядат забавни и значими събеседници, а добре познати, само че нови за предаването лица, ще водят завладяващи и разнородни рубрики и поредици.

Виктор Стоянов, прочут на публиката от сантименталното риалити “Ергенът ”, е измежду новите лица, които ще бъдат част от есенния сезон на „ Преди обед. В каква роля ще влезе този път той, феновете ще схванат скоро от ефира на bTV. “Със сигурност ще бъде нещо друго от амплоато, с което е прочут ”, издава креативният продуцент на предаването Георги Тошев.

Други две обичани риалити звезди, които ще зарадват аудиторията със своето наличие, са финалистите от последния сезон на „ Сървайвър “ – Ванко и Гани. Двамата ще се грижат за положителната форма на феновете в рубриката “Ти можеш! ”. Финалистите от последния сезон на “Сървайвър ” ще оказват помощ на почитателите с извършения за всяко място, дом и сезон. Към тях ще се причисляват и доста известни лица, с цел да подсилят телевизионните тренировки.

Радина Червенова стартира нова поредност “Работещи майки ”, в която ще споделя историята на познати и непознати дами, които сполучливо съчетават ролята на майки, съпруги и професионални осъществени дами. В риалити поредицата Радина ще следва своите героини в напрегнатия им делник. Известната тв водеща е многодетна майка, която от години съумява да съчетава другите функции. Тя ще продължи да води и рубриката “Опасни връзки ”, която се радва на огромен зрителски интерес, само че тази година тематиките в рубриката ще подсказват феновете.

Новата графа “Здрави ” ще бъде водена от доктор Мартин Генов, който феновете помнят от предишния сезон с поредицата “Успешните ”. Всеки понеделник той ще кани експерти по тематики на феновете и ще среща телевизионната публика с вълнуващи истории на пациенти и доктори. За здравето на природата и нейното запазване ще се приказва в рубриката „ Зелени минути “. В нея водещият Владимир Гешев ще среща феновете с разнообразни положителни практики в грижата за околната среда.

“Аз, потребителят ” е поредност, която ще следи за спазването на правата ни и ще търси път към решаването на проблематични проблеми, с които всеки един от нас се сблъсква. Целта е гражданското общество да бъде осведомено и да отстоява правата си. Неин създател е Светозара Лазарова, публицист с опит в разплитането на проблеми и търсене на най-практичните решения за справяне с ежедневни, битови и институционални проблеми.

Рубриката “Виртуален свят ” пък ще е отдадена на оправянето ни във все по-технологичните измерения на всекидневието. Как да употребяваме обществените мрежи, по какъв начин да се ориентираме кои са същински и кои подправени новините в мрежата, ще ни помогне експертът Милен Стаматов.

Новата поредност “Кухня в куфар ” ще споделя за места и хора през вкусната и потребна храна по света и у нас. Пътешественическият дух на Венета Георгиева и Георги Тошев ще срещне феновете с екзотични направления, вкусни блюда, потребни подправки и невероятните истории на хора, решили да трансформират персоналните си стандарти на живеене. В “Да, началник ” Веси Цюрбрюг ще кани най-

известните готвачи в понеделник с нови предписания и ще ни учи всеки четвъртък по какъв начин да се храним елементарно, здравословно и бързо единствено с няколко продукта.

Поли Недкова ще слага феновете на мястото на забавни герои от разнообразни сфери в новата поредност “На твоето място ”, с цел да разкрие повече за навиците и тайните на персони, за които другите приказват.

Обичаният артист и магьосник Ненчо Илчев се завръща в “Преди обед ” с две вълшебен поредици. Едната ще разкрива тайните на занаята на най-малките, а втората ще споделя и за живота на фамозни български магове, които вършат кариера в България и по света.

Рубриката “променениТЕ ” на Ралица Стефанова продължава да оказва помощ на дамите да наподобяват по-добре, да им връща самочувствието в сложни моменти.

С нови герои и истории не престават известните рубрики “Разкажи ми ария ” и “Като на кино ” с Деян Статулов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР