Нови разкрития за прокурорския син от Перник Васил Михайлов. След

...
Нови разкрития за прокурорския син от Перник Васил Михайлов. След
Коментари Харесай

Нови разкрития за прокурорския син от Перник

Нови разкрития за прокурорския наследник от Перник Васил Михайлов. След като му беше повдигнато следващо обвиняване, този път за побой и четири закани с ликвидиране към приятелката му Боряна Рангелова, 20-годишното момиче застана за първи път пред камерата на bTV.

" Тя беше извънредно обезпокоена. Много мъчно взе решението да приказва пред камера. Дълго преговаряхме, тъй като тя в действителност се опасява. На момента в думите в изявлението ѝ има лека усмивка, само че никога не мога да кажа, че тя се радва или е щастлива от случилото се. Наистина се опасява за следствията след изявлението “, сподели репортерът на медията.

" Тя описа, че две години е била с него. В началото е бил прелестен и се е държал ужасно, по думите й. Бил е състезател. Всяка към този момент са били на вечеря. Бил е предизвикан от ревнивост и стартира тормозът. Тя твърди, че неведнъж е пребивана и вербална експанзия – обиждал я е. Всеки път е ставало дума за ревнивост. Смятал е, че тя му изневерява. Основният интервал са били моментите, в които е бил от ареста. Обаждал й се е от пандиза и я е заплашвал “, добави Ивелина Драгнева след изявлението си с Боряна.

" Не е подавала сигнали. В началото неведнъж му е прощавала. Дори и родителите му са ѝ споделили, че се е чувствал зле, тъй като е в ареста и по тази причина е постъпил по този метод. През юни тази година тя се разделя с него и по-късно подава тъжба в полицията в Перник “, изясни тя.

Ексклузивното изявление на Ивелина Драгнева с Боряна Рангелова вижте тук:

Нито един от двамата юристи на Васил Михайлов не дадоха отговор на позвъняванията на екипа на bTV. Бащата на Михайлов продължава да е прокурор в Перник.

" Това е повода Васил Михайлов да продължава да е под домакински арест. Няма по какъв начин да бъде арестуван. Когато бъде импортирано в съда искане за гледане на мярка за неотклонение, всички съдии си вършат самоотвод. Така на процедура за 72 часа районната прокуратура не може да откри съд, който да гледа мярката. Ако не откри, би трябвало да го пусне. Затова той е под домакински арест “, уточни репортерът на медията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР