Нови разкрития по криптоаферата Nexo. Дъщерята на бившия дългогодишен депутат

...
Нови разкрития по криптоаферата Nexo. Дъщерята на бившия дългогодишен депутат
Коментари Харесай

Нови разкрития! Дъщерята на Асен Агов лъскала имиджа на Nexo

Нови разкрития по криптоаферата Nexo. Дъщерята на някогашния дълготраен народен представител от Съюз на демократичните сили Асен Агов се оказва, че е била началник на PR-отдела на криптопирамидата Nexo. Агова заема тази позиция от април 2020 година до юни 2021 година, след което още веднъж се занимава с пиарстване, само че в друга компания в бранша на криптовалутите и технологиите – DappRadar.

Тя в детайли споделя за работата си в Nexo в изявление за изданието „ Капитал “ на Иво Прокопиев, оповестява Zonanews, представена от БЛИЦ.
-->
На въпрос по какъв начин би описала криптосектора, Агова дава отговор: „ Това е просвета на хъс – една от обичаните ми думи, която добре разказва този Див запад. Криптото е и доста млада, самобитна просвета – стремглаво разрастваща се ниша със личен диалект и държание, която към момента се бори, в това число със себе си, да завоюва доверието на в действителност всеобща публика и наложи свободната и споделена стопанска система, към която се стреми “.

В изявлението откриваме в действителност зеещи небеса на безсрамието, след всичко, което през днешния ден към този момент знаем за Nexo.

Ето образец: „ Често си споделяме, че Nexo е метод на живот. То събира единомислещи, надъхани и неуморни хора, които се борят за огромната концепция не просто да бъдат служащи в някоя компания, а всеки един ден да оставят значима диря върху международната финансова карта.

Тук сме все експерти от „ една кръвна група “ (…) Отговорността е неизменима част от връзките, тъй като сме на фронтовата линия на една световна промяна, освен това от България “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР