Нови протести са организирани днес в Черноморец. На изхода на

...
Нови протести са организирани днес в Черноморец. На изхода на
Коментари Харесай

Нови протести в Черноморец

Нови митинги са проведени през днешния ден в Черноморец. На изхода на града ще се съберат притежатели на аграрни земи, които попадат в обсега на оповестените за продажба военни парцели. Протестиращите упорстват Министерството на защитата да спре процедурата за продажба и да им върне земите, съобщи БНР.
Изпратили сме писмо с покана за диалог до министъра на защитата Красимир Каракачанов, сподели ръководителят на сдружението в отбрана на притежателите на земеделска земя в Черноморец Васил Жечев.
„ Да се запознае със скиците ни от 39-а година, а не от 200 година обратно, както той твърди, с цел да може той да излезе с едно решение, което е заслужено “, уточни Жечев.
В отговор на обвиняванията на Каракачанов, че митингът е политизиран, недоволните напомнят, че гражданската им самодейност в отбрана на земеделските земи продължава 15 години и е надживяла доста политици и държавни управления.
„ Г-н Каракачанов сподели също по този начин, че никой надали не не бил спечелил дело, тъй като нямало учредения. Напротив, има извоювани няколко каузи, няколко изгубени, тъй като всеки арбитър преглежда по друг метод проблема и явно се оказва политически напън върху тях “, добави Васил Жечев.
Протестиращите възнамеряват да блокират придвижването на колите на входа на Черноморец.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР