Нови приятелства, стари сблъсъци и ситуации отвъд човешкия избор ще

...
Нови приятелства, стари сблъсъци и ситуации отвъд човешкия избор ще
Коментари Харесай

Ева Банкова

Нови другарства, остарели конфликти и обстановки оттатък човешкия избор ще съпътстват лекарите в болница „ Св. Кирил “.
 


След завръщането си проф. Цонев ще научи, че Банков е трансферирал Ева в поделение за подготовка и трансплантация . Гневът му ще се конфронтира непосредствено с доцента, а животът на щерка му ще бъде заложен на карта. Дали Ева Банкова ще оживее и какви ще бъдат последствията от решенията на лекарите , феновете ща научат в новите епизоди от вторник до петък в 20.00 ч. по NOVA.
 
 NOVA

Междувременно Христо ще научи коя е майката на Кая и какви са проблемите в фамилията й . Именно той ще позволи проблем с лекарска неточност, което още един път ще предизвика въпроси в доцент Захариев по отношение на професионалните познания на Карагьозов и работата му като санитар.

Кая ще получи ексцентрично предложение за работа , а безизходицата от обстановката с майка й ще я подтикне да се впусне в рисковано прекарване .-->
 
 Откраднат живот Зидарова

Доктор Хинова ще бъде избавена от случай , който ще провокира нов конфликт с доцент Мазов. Случката ще се окаже мотив за ново другарство с доктор от болничното заведение, който ще се озове на вярното място в сериозна обстановка.
 

Ще се преоткрият ли лекарите в новите епизоди на „ Откраднат живот: Анатомия на гнева “? Гневът или прошката ще бъдат движеща мощ - ще научите в новите епизоди, тази седмица от 20.00 ч. по NOVA.
 
Повече вести ще откриете на и на формалната страница на сериала във, а всички епизоди можете да видите единствено в.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР