Нови курсове по руски език за студенти, ученици и възрастни

...
Нови курсове по руски език за студенти, ученици и възрастни
Коментари Харесай

Нови курсове по руски в ПУ

Нови курсове по съветски език за студенти, възпитаници и възрастни започва през март Центърът за езици и междукултурна връзка при ПУ „ Паисий Хилендарски “. Обучението се реализира с поддръжката на Центъра за съветски език и просвета към висшето учебно заведение, а предлаганите равнища на притежаване са А1 - начинаещи, А2 - приблизително напреднали, и съветски език за възпитаници сред 1. и 5. клас.

В началото на тази образователната година ПУ „ Паисий Хилендарски “ към този момент започва курсове по съветски език, към които има огромен интерес от страна на курсисти на всякаква възраст. Към момента всички демонстрират добра успеваемост и желаят да задълбочат познанията и отзивчивите си умения, споделят уредниците.

Преподавателите русисти на Пловдивския университет се стараят да отговорят  на самостоятелните потребности на всеки - от подготовка за образование в Русия на кандидат-студенти до проучване на съветски език за работни цели. Детският курс се организира най-вече в съботните дни благодарение на интерактивните запаси на Центъра за съветски език и просвета в Нова постройка на ПУ „ Паисий Хилендарски “.

Крайният период за записване за новите курсове е до 9 март. Желаещите би трябвало да изпратят две имена, възраст, настоящ телефонен номер и определеното езиково равнище на електронен адрес: [email protected].
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР