Нови кадри показват заподозрения, че е извършил химическа атака на

...
Нови кадри показват заподозрения, че е извършил химическа атака на
Коментари Харесай

Химическа атака на Clapham: Нова камера за видеонаблюдение показва Абдул Езеди преди ден, докато ченгетата споделят две теории

Нови фрагменти демонстрират обвинения, че е направил химическа офанзива на Clapham Абдул Езеди, ухилен, до момента в който купува хранителни артикули, единствено един ден преди 12 души да бъдат ранени с корозивно вещество в столицата.

Езеди беше уловен от камери за видеонаблюдение да купува хранителни артикули от близкоизточен хранителен магазин покрай дома си във вторник по обяд. Във видеото се твърди, че той се вижда да минава през пътеките и да се усмихва с личния състав, преди да заплати в брой. Общо дванадесет души бяха ранени при офанзивата с корозивно алкално вещество в Клапхам, югозападен Лондон, в сряда, 31 януари, в това число жена на 31 години и двете й дъщери на три и осем години.

Майката евентуално ще загуби зрението на дясното си око, до момента в който дъщерите й също са ранени, само че към този момент са изписани от болничното заведение. Езеди е бил забелязан за финален път на моста Southwark в Лондон в сряда вечерта, разкриха от полицията.

Офицери от отдела за битка с тероризма бяха мобилизирани, с цел да оказват помощ в претърсван...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР