Нови идеи за бъдещето на България разви лидерът на Продължаваме

...
Нови идеи за бъдещето на България разви лидерът на Продължаваме
Коментари Харесай

Кирил Петков с нови идеи за България. Как ще печели пари?

Нови хрумвания за бъдещето на България разви водачът на " Продължаваме промяната " Кирил Петков по време на договарянията за образуване на съдружен кабинет.

Страната ни би трябвало да се трансформира във финансов и логистичен хъб счита Петков. По време на диалозите с Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и Демократична България той акцентира, че стараната ни би трябвало да се възползва оптимално от ниските си налози.

„ Ние сега имаме една от най-ниските данъчни ставки в Европа за корпоративния налог, само че не вършим пари от това. Ние сме порталът на Европейски Съюз, само че не го използваме. Би трябвало всяка компания, която си мисли да продава в Европа, да желае да базира своя бизнес тук. Всичките предпоставки са за това. Защо не го вършат - тъй като ги е боязън, за какво ги е боязън - връщаме се на тематиката с корупцията “, сподели Петков, представен от БНР.

Той още веднъж акцентира, че задачата на " Продължаваме промяната " е нулева корупция и съобщи, че икономическото развиване ще бъде невероятно, в случай че не се реализиран по-високи равнища на имунизация - без обвързване, само че с осведомен избор.

Според него полемиката е посочила " голямо единогласие " по огромна част от обсъжданите тематики и ограничения.

Сред допирните точки сред обединенията Петков посочи намаляването на административната тежест, превъзмогването на следствията от рецесията поради пандемията посредством ускорение на имунизацията по либерален метод, потребление на капацитета на индустриалните зони с функционалност на предприятия, които могат да докарат добавена стойност, обвързване на науката и бизнеса с ясни тласъци за тази цел, написа българската редакция на " Свободна Европа ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР