Нови директори изненадващо влизат в управата на Националния дворец на

...
Нови директори изненадващо влизат в управата на Националния дворец на
Коментари Харесай

Скандал в Lupa.bg: Директори-калинки кацнаха в НДК с подписа на Просто Наско

Нови шефове изненадващо влизат в управата на Националния замък на културата, макар че държавното управление е в оставка. Това обаче не пречи да се вършат стремително назначения в " 12 без 5 " даже в региона на културата, където сферите на въздействие не са кой знае какъв брой доста. НДК обаче е била и си остава една от златните дойни крави и отиващите си ръководещи взеха решение да конфигурират свои протежета там на началнически позиции.

Оказва се, че в четвъртък, 23 юни, единствено ден откакто държавното управление бе свалено с избор на съмнение, министърът на културата Атанас Атанасов, който самичък се назова " Просто Наско " и взриви страната с видеоклип, в който очевидно е напушен с трева, е назначил за шефове две нови дами. Това са Екатерина Димитрова Доцева и Веселина Петрова Паскова-Мънъри. Това демонстрира информация на Lupa.bg в Търговският указател.

Вписването към момента се обработва и не одобрено от Агенцията по вписванията. Не са посочени претекстове за назначението им, нито пък са били известени медиите за това. Веселина Паскова-Мънъри е брачна половинка на някогашния началник на несъществуващата през днешния ден мобилна компания " Мобиком " (внасяща остарелите като технология, само че изключително известни до края на 90-те години на предишния век мобифони)Джон Мънъри.

Управителният съвет би трябвало да се състои от петима души, само че досега той бе напълнен единствено с 3 -ма шефове - безконечната Пени Раева като изпълнителен шеф, която работи в НДК още от времето на Тодор Живков и преди години е била секретарка, а съгласно някои и освен това на именития шеф Христо Думев, Анастасия Маринова - ръководител, и Елена Карапаунова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР