Нови данни за полицейския тормоз по време на предизборната кампания

...
Нови данни за полицейския тормоз по време на предизборната кампания
Коментари Харесай

Ахмед Ахмедов с нови данни за полицейския тормоз в предизборната кампания

Нови данни за полицейския тормоз по време на предизборната акция над хора от уязвими групи даде в прокуратурата в Разград зам.-председателят на Движение за права и свободи Ахмед Ахмедов. Той се яви дружно с юрист на Движение за права и свободи, с цел да изложи още детайлности по жалбата, която подава на 20 октомври. Тогава Ахмедов и кметове на Движение за права и свободи от региона показаха сигнали за тормоз и опити за заплашване на хора с ТЕЛК, които бяха декларирали предпочитание за упражнят правото си на глас посредством преносими изборни секции, оповестяват от Движение за права и свободи.



Посочихме хората, които са били унизени - с имена и обстоятелства. За издевателството над тях ни алармираха нашите партийни структури на общинско и регионално равнище, заяви Ахмед Ахмедов.

Искам да кажа на всички наши съидейници и на всички потърпевши хора, че нито един от тях няма да бъде зарязан, че достойнството и достолепието на всеки един от тях ще бъдат предпазени, безапелационен бе Ахмедов. И съобщи: " Ние имаме вяра в българското правораздаване, имаме вяра в правосъдната система ".

Призоваваме прокуратурата доста съзнателно и отговорно да извърши това следствие, с цел да може чиновниците, които са уязвили достойнството и достолепието на нашите поданици, да бъдат осъдени, сподели още зам.-председателят на Движение за права и свободи.

За нас в основата на демокрацията са правата и свободите, а правата и свободите в нашата блага Родина България са обезпечени от Конституцията и законите в страната. И ние, Движение за права и свободи, няма да позволим на никого да не съблюдава Конституцията и законите, акцентира Ахмед Ахмедов.

Ние, Движение за права и свободи, имаме задача - да пазиме демокрацията и държавността в нашето Отечество. Ще продължим да носим тази отговорност без значение кои хора ръководят страната или какви управителни постове заемат, съобщи Ахмедов. И добави: " 31 години в нашите къщи не бяха влизали чиновници на Министерство на вътрешните работи. Сега всички станахме очевидци по какъв начин в тази акция Министерство на вътрешните работи се трансформира в избирателен щаб ".

Ахмедов се извини на всички почтени и почтени чиновници на Министерство на вътрешните работи. Мнозинството от тях не работят в способите на националната милиция, а са съзнателни и виновни, което им прави чест, заключи зам.-председателят на Движение за права и свободи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР