Нови бетонни пейки за удобство на гражданите са поставени на

...
Нови бетонни пейки за удобство на гражданите са поставени на
Коментари Харесай

Нови пейки монтираха на 16 автобусни спирки СНИМКИ

Нови бетонни пейки за улеснение на жителите са сложени на 16 автобусни спирки в Пловдив, заяви заместник-кметът по превоз на общината инж. Златин Велев.

Местата са определени по отношение на пътникопотока и броя на преминаващите линии от вътрешноградския превоз, разяснява шефът на Оперативна програма „ Организация и надзор на превоза “ инж. Борислав Кръстев. Където е допустимо, те са под дървета, които да пазят сянка в горещите слънчеви дни.

Пейки са инсталирани от двете страни на бул. „ Цар Борис III Обединител “ до ПУ „ Паисий Хилендарски “, против хотел „ Тримонциум “, от източната страна на Тунела /юг/, пред Панаира и хотел „ Марица “. На бул. „ Васил Априлов “ по един брой е подложен на  двете срещуположни спирки до Медицинския университет. Пейки има още на бул. „ Руски “ – пред „ Пловдивинвест “, ул. „ Победа “, на двете спирки на ул. „ Петко Д. Петков “, пред ДКЦ II на бул. „ Шести септември “, подлеза на ул. „ Гладстон “. Пред Централна гара също е сложена скамейка, а на отсрещната спирка – два броя.

Изработени са от устойчиви материали, само че въпреки всичко и жителите би трябвало да пазят. Заместник-кметът инж. Златин Велев подсети, че в края на предходната година на някои от най-оживените спирки в обсега на концесионния контракт общината сложи спомагателни заслони. Навеси бяха инсталирани и на доста места отвън концесията.   
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР