Нови 50 легла за лечение на болни с усложнения от

...
Нови 50 легла за лечение на болни с усложнения от
Коментари Харесай

Нови 50 Covid легла в Благоевград

Нови 50 кревати за лекуване на заболели с затруднения от обособяват в държавната и частната лечебни заведения в Благоевград, предава БНР. 360 пациенти са настанени в лечебните заведения в региона, като 12 от тях са на интензивно лекуване.

В момента се освобождава хирургичното поделение в болница „ Пулс “, а пациентите се реалокират в неврологията, която до през вчерашния ден беше Covid-отделение.
 Разкриват още 70 интензивни кревати в София Разкриват още 70 интензивни кревати в София
Още 70 интензивни кревати ще бъдат разкрити в столични лечебни заведения, разгласи заместител здравния министър Димитър Петров, предава БНР. Обмисля се...

Covid зона е към този момент и травматологията в държавната болница. Днес лечебните заведения в Петрич, Сандански и Разлог ще обсъдят опциите за откриване на още коронавирус кревати.

Все още има незаети места в лечебните заведения, само че доста от инфектираните се утежняват бързо, споделят медици.

По данни на Регионалната здравна ревизия новите случаи за последното денонощие са 280, а на двуседмична база заболеваемостта е 922 на 100 000 души. Експертите предвиждат, че до на следващия ден ще се премине границата от 1000, което е съображение за налагане на най- тежките противоепидемични ограничения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР