Нови 30 млн. са нужни, за да може стадионите на

...
Нови 30 млн. са нужни, за да може стадионите на
Коментари Харесай

Нови 30 млн. са нужни, за да се завършат стадионите в Пловдив

Нови 30 млн. са нужни, с цел да може стадионите на Ботев и Локомотив да бъдат довършени и да се трансфорат в новите перли на България. Това стана ясно през вчерашния ден, откакто на сесията на общината участва Илиян Филипов, чиято компания „ ПИМК “ строи сега стадион „ Христо Ботев “.

Според него Община Пловдив може да ги изтегли като заем. „ Ако Община Пловдив желае стадионите на Ботев и Локомотив да бъдат приключени напълно, би трябвало да изтегли заем, да го гласоподава общинският съвет и един път вечно да знаем, че ще имаме два хубави стадиона в града. По мои калкулации, в случай че се намерят по 15 млн. лева за тези уреди, те ще бъдат приключени “, съобщи той, представен от „ Мач Телеграф”.

„ Стадионът на Ботев ще има 18 777 седящи места със 100% приключени браншове - коридори за евакуация, мокри помощения, железни заграждения и така нататък Няма да бъдат приключени подтрибунните пространства в бранш А - зали, заведения и магазини. За 4-5 месеца би трябвало да приключим всичко. Ще чакаме поръчката за седалките и за тревния терен “, сподели още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР