Новата услуга разчита на технологии за машинно обучениеKeen помагат на

...
Новата услуга разчита на технологии за машинно обучениеKeen помагат на
Коментари Харесай

Google пусна Keen – конкурент на Pinterest

Новата услуга разчита на технологии за машинно образование

Keen оказват помощ на потребителите да намерят повече свързани материали
(снимка: Keen видео)

Area 120, е кипът на Гугъл за разработка на пробни технологии и ус луги, тихомълком започва новата обществена мрежа Keen. Тя се нарежда като евентуален съперник на към този момент известната услуга Pinterest.

Една от отличителните характерности на Keen е, че разчита на технологии за машинно образование в процеса на търсене на наличие. Това значи, че за потребителите ще бъде по-лесно да намерят нещо забавно, защото специфичен логаритъм открива материали въз основа на тематиките, посочени от посетителя на услугата.

Един от създателите на плана, Си Джей Адамс, отбелязва, че Keen се ангажира да стане опция на „ безмозъчното ” гледане на канали.

„ Дори и да не сте специалист по никоя тематика, можете сами да намерите нещо забавно и да запазите няколко връзки, които смятате за потребни. Тези части наличие работят като семена и ви оказват помощ да намерите повече свързани материали във времето ”, споделя той.



Въпреки че към този момент Keen мъчно може да бъде наречена съперник на Pinterest, новата услуга има доста преимущество, което идва от големия опит на Гугъл в работата с технологии и логаритми за машинно образование, основани на изкуствен интелект.

В момента потребителите могат да взаимодействат с Keen посредством уеб браузър или от пробно приложение, което е налично за Android устройства.

Даунлоуд: Keen за Android
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР