Новата учебна година бе открита днес и в най-новата Клиника

...
Новата учебна година бе открита днес и в най-новата Клиника
Коментари Харесай

Новата учебна година започна и за малките пациенти в ,Мама и Аз`

Новата образователна година бе открита през днешния ден и в най-новата Клиника за майчино и детско здраве в страната,Мама и Аз`. Децата, на които се постанова да посрещнат този 15 септември в болница и нямат опция да са дружно със съучениците си в клас, бяха сюрпризирани тази заран с балони и дарове - учебни принадлежности, поднесени с усмивки от техните лекари.



„ В момента при нас се лекуват няколко деца, част от тях с ортопедични проблеми. Във високотехнологична среда и уютна атмосфера, нашите експерти поставят всички нужни грижи, с цел да могат дребните ни пациенти скоро да оздравеят и още веднъж да се върнат при връстниците си в учебно заведение “, показа доктор Велимир Симов, шеф на клиниката по педиатрия. От свое име и от името на целия екип на,Мама и Аз` той пожела на децата да са здрави, любопитни към новите познания, само че и да не не помнят игрите.



Децата дадоха обещание да оздравяват бързо, а някои от тях избраха да запечатат ексцентричното начало на образователната 2023/2024 година в фотоси с доктор Зорница Цветанова и доктор Игнат Граматиков.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР