Новата Toyota Land Cruiser 2022 беше представена преди няколко седмици

...
Новата Toyota Land Cruiser 2022 беше представена преди няколко седмици
Коментари Харесай

Най-новата Toyota Land Cruiser се присъединява към полицията

Новата Toyota Land Cruiser 2022 беше показана преди няколко седмици и към този момент получи полицейска версия. Първите всъдеходи към този момент започнаха да патрулират по улиците на Дубай и Абу Даби.

Дубайската полиция е известна със своите суперавтомобили, тъй че Toyota Land Cruiser 300 не е най-готината кола в техния боеприпас. Скоростта с която тя постъпи на работа в полицията обаче е впечатляваща.
 Най-новата Toyota Land Cruiser се причислява към полицията

В ОАЕ високопроходимият автомобил се появи в автосалоните на 20 юни, а по същото време първите три коли бяха предадени на полицията. Характеристиките на полицейската Toyota Land Cruiser 300 са незнайни, само че сигурно приказваме за най-мощната версия с 3.5-литров V6 битурбо мотор с мощ 415 к.с.
 Най-новата Toyota Land Cruiser се причислява към полицията

Ще напомним, че новата Toyota Land Cruiser 300 резервира структурата си на рама, трансферната кутия и заключващите се диференциали. Автомобилът е станал малко по-голям, само че в това време е по-лек с 200 кг. Сред вариантите се появи забавно съоръжение като скенер за пръстови отпечатъци и доста други високотенологични джаджи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР