Новата тол-система буквално скъса нервите на всички българи, решили в

...
Новата тол-система буквално скъса нервите на всички българи, решили в
Коментари Харесай

Мъка с новата тол система! Сайтът се срива след плащане

Новата тол-система безусловно скъса нервите на всички българи, решили в първия работен ден от 2019 година, да се захванат точно с закупуването и пререгистрирането на шофьорските стикери.

Ето гневното писмо на жена, в което изяснява какъв брой е разочарована от системата и по какъв начин липсва всякаква изясненост за метод на приложимост.

„ Системата bgtoll не работи… изписва за систематични неточности след както е минало заплащане. На някои мои познати въобще не им се приема заплащане. Направих опит да закупя годишна винетка по ел.път, 97 лева са изтеглени от картата, обаче нито можеш да изтеглиш в електронен вид, нито система я препраща на мейл. И не знам все още – дали сякаш закупената винетка е годна въобще? Националния телефонен номер от два дни дава единствено заето, по никакъв метод не можеш да се свържеш с операторите им, не знаеш към кого да се обърнеш! Към момента нито една бензиностанция, нито пощенски клон, нито офиси на EasyPay не продават винетки… единствено на OMV можеш да закупиш седмична. На уеб страницата им не посочен нито един адрес с въпросните пос-терминали за заплащане в кеш!!! Какво да приказваме за хора, които нямат опция да борявят с електронни системи за заплащане!!! А по новините единствено вървят заканите за санкции и така нататък Кой носи отговорността в тази ситуация? Към кого да се обърна?! ” , пита тя.



При удостоверение на поръчката, потребителите са изправени пред неточност №500 – Вътрешна неточност на сървъра. Тя е присъща при случаи, когато самата система е отказала да работи, само че е доста генерализирана – може да дава отговор за набор от разнообразни неща, които не са съумели да се заредят към крайния консуматор и нормално повода за изписването на това известие в уеб браузъра ви е неточност от страна на уеб страницата.

Председателят на УС на Агенция „ Пътна инфраструктура ” инж. Светослав Глосов сподели, че 380 000 винетки са продадени единствено за един ден, написа Флагман. Реално на всяка 20-та секунда в страната е продавана винетка. Възможно е да се появяват механически неточности, само че това не значи, че системата се е сринала, твърди той.

Това обаче не успокоява хората, които желаят да бъдат постоянни, тъй като банковите им сметки регистрират транзакция, а в действителност ел. винетка няма.

Източник: Струма.бг.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР