Новата половинка на Благой Георгиев, заради която той сложи край

...
Новата половинка на Благой Георгиев, заради която той сложи край
Коментари Харесай

Полина на Благо ще става фолкдива?

Новата половинка на Благой Георгиев, поради която той постави завършек на връзката си със Златка Райкова - Полина, мечтаела да стане попфолк певица. Говори се, че хубавицата, която следва да стане брачна половинка на футболиста, към момента се занимава с пеене и напълно не е изоставила концепцията за кариера в музикалния бизнес. Тя даже желала да взе участие в "Гласът на България ".

Вече е известно, че Джизъса и обичаната му ще се венчаят през днешния ден, като са избрали курортния Велинград. Тържеството ще бъде в затворен комплекс и евентуално Полина е подготвила осъществяване, с което да поздрави гостите и половинката си. Тя пеела чудесно национални песни и евентуално се готви с сходен репертоар.

Не е инцидентно, че Благо и брюнетката са избрали точно Велинград за сватбата си, защото това е родното място на Полина. Златка от своя страна била безапелационна, че синът ѝ няма да участва на сватбата.

Очаква се на втората женитба за футболиста да дойдат родителите му Румяна и Георги, както и брат му Северин. Досега Георгиев е имал брак единствено с рускинята Есмер.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР