Новата Мис България Теодора Мудева има строга забрана да ходи

...
Новата Мис България Теодора Мудева има строга забрана да ходи
Коментари Харесай

Наложиха Тежка Забрана На Мис България

Новата Мис България Теодора Мудева има строга възбрана да върви по спортен екип. Клауза в контракта й категорично не разрешава да върви даже до кварталния магазин по спортна одеждa!

Забраната цели да не се разрушава имиджът на носителката на купата и съседите й да я гледат с опърпани облекла.

„Имах уговорка да не пуша и пия по време на публични събития. Имаше супер доста детайлности в този контракт. Чудя се по какъв начин е било допустимо въобще да кихна на публично място“, признава друга носителка на купата – Ваня Пенева. Според нея идентична е и визията на международни състезания. Момичетата са настанявани в хотели, в които не се сервира алкохол, не могат и да пушат, написа „България днес“.

В чужбина дори е още по-тежка „царската корона“, тъй като победителката би трябвало да дава безчет изявленията, от които не може да се откаже, наложително би трябвало да взе участие в събития с филантропична помощ в Африка и по света, да пропагандира грижа за околната среда даже и самата тя да не може да разграничи глетчер от хладилник (това е смешка, в действителност е едно и също), да изяснява, че е на здравословна диета (без значение дали обича шоколад и дюнери).
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР