Новата любима на Сашо Кадиев - Ивелина Чоева буди неспирен

...
Новата любима на Сашо Кадиев - Ивелина Чоева буди неспирен
Коментари Харесай

Гаджето на Кадиев призна разбира ли се със звездната свекърва

Новата обичана на Сашо Кадиев - Ивелина Чоева буди нескончаем интерес, откогато се разбра, че поради нея той остави майката на щерка си и се отдели да живее с моделката. Всички се интересуват какви са връзките ѝ с другата най-важна жена в живота на Сашко - Катето Евро и по какъв начин тя е приела новата си снаха, поради обстоятелството, че има извънредно близки връзки с танцьорката Таня.

Ивелина сама повдигна завесата и показа какво мисли за великата актриса в изявление за graziaonline.bg. На въпроса дали красивата моделка се е тормозила преди първата среща с Катето, тя дава отговор:

" Мисля, че няма жена, която да не се тормози от срещата с майката на приятеля си. Фактът каква персона е Катето, добавя нещата. Не ми беше безразлично, въпреки всичко съм естествен човек, само че не по тази причина, че тя е Катерина Евро – безспорна икона, а чисто по човешки. Не знаех какво да чакам, само че тя умее да подготвя хората да се усещат супер комфортно… Със Сашо и Катето не беше нужно да се напасвам към избран метод на държание. В тяхната компания всеки е себе си ", приключва влюбената хубавица.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР