Новата любима на известния в криминалните среди на Бургас Михаил

...
Новата любима на известния в криминалните среди на Бургас Михаил
Коментари Харесай

Куриоз в съда: Може ли дрогата да се предава чрез орална любов

Новата обичана на известния в престъпните среди на Бургас Михаил Шивачев с прякор Мишо Църа, се върна в родния си град след 12-годишен престой в Германия и провокира развълнуван спор на тематика – допустимо ли е дрога да се предава посредством вдишване на семенна течност.
Въпросът наподобява комичен, само че в действителност в действителност провокира спор даже сред опитни адвокати, които даже обсъждаха какъв би бил резултатът при следствен опит – предават ли се субстанции като опиати и алкохол при орална обич.
Причината за това е случай отпреди седмица, когато приятелката на Мишо Църа – 30-годишната Силвия, е била зад кормилото на лек автомобил „ Фиат Пунто “. Тя пътувала дружно с обичания си, когато били спрени за инспекция на 10-ти януари, към 1,10 часа, на ул. „ Митрополит Симеон “. При тест с дрегер за наркотични субстанции апаратът отчел бензодиазепини, амфетамин и метамфетамин.
Младата жена живеела от 12 години в Германия, срещнала се преди 2 месеца с Църа и пламнала обич сред двамата. Според осведомени със случая, тя самата не представлявала интерес за полицията, а колата е била спряна поради наличието на Шивачев в нея.
Направили им цялостна инспекция, не била открито съществуването на алкохол. Момичето твърдяло, че единственото вещество, което е приела е било изпушена преди 3 дни цигара с марихуана. В региона, в който тя живеела в Германия, пушенето на трева било позволено и всеки можел да носи у себе си до 2 грама. Не е ясно по какъв начин обаче при инспекцията е било открито съществуването на амфетамин и метамфетамин. Именно това роди бурната полемика и версията за орална обич.
„ Както бебето поема антитела от кърмата на майка си и тя би трябвало да е здрава, по този начин има логичност субстанции от телесните течности на един човек да преминат в различен човек. Не е ясно в какъв % става това “, счита бургаски правист, който има вяра в сходна теза. Друг пък тотално отхвърля сходна опция. „ Звучи ми като нескопосана смешка “, споделя той.
В последна сметка по случая е формирано бързо произвеждане.
Бургазлията Михаил Шивачев е прочут от бандата на Рижите и е остарял познайник на полицията. 36-годишният мъж е осъждан неведнъж за разнообразни закононарушения от Наказателния кодекс.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР