Новата книга на Хули Леонис разкрива важните аспекти на кармичната

...
Новата книга на Хули Леонис разкрива важните аспекти на кармичната
Коментари Харесай

Силата на ретроградните планети

Новата книга на Хули Леонис разкрива значимите аспекти на кармичната астрология
Хули Леонис подвига завесата над тематиката за ретроградните планети и я разпростира по наличен и понятен метод в най-новата си книга „ Ретроградните планети “ от издателство „ Апостроф “. След „ Пътят на душата през зодиака “, „ Луната – нашата същинска същина “ и „ Уроците на Сатурн “, в която към този момент засегна тематиката за кармата, създателят продължава и задълбочава този проблем. А един от сериозните кармични индикатори са точно ретроградните планети. Тяхното въздействие е прегледано като психически характерности, които се демонстрират в живота ни, а астрологията е употребена като база за разбора.
Ако всеки един от нас знае за наличието на ретроградните планети в астрологичната си карта, животът може да минава по-лесно, само че най-много – доста по-осъзнато. Те дават една друга позиция към съществуването ни – персонална и съкровена, само че по едно и също време с това и доста уплашена, позиция, която се опасява да излезе на ярко и да се слее с силата на открито. Хората, които отработват силата на ретроградните планети, постоянно се усещат като пандизчии, само че пазачите в този затвор са самите те. Тяхната задача е още веднъж да се свържат със света, който ги заобикаля, и то по един здравословен метод.
Всяко едно неразположение, което имаме, без значение дали е физическо, или прочувствено, си има подбуда. Без да я разберем, няма по какъв начин да се оправим със обстановката. А тя постоянно е съвсем изцяло осъзната, в подсъзнанието е, само че нашето човешко схващане не ни разрешава да я осъзнаем изцяло. Истината е, че решенията и на най-сложните и заплетени проблеми в живота ни са доста елементарни.
В книгата са поместени таблици, благодарение на които всеки самичък може да ревизира съществуването на ретроградни планети в астрологичната си карта. Авторът прецизира, че даже такива да не участват, е значимо да проверим и картите на своите родители поради мощното въздействие, което те оказват върху живота ни. Именно родителите са моделът, който ние следваме, с цел да формираме личното си битие. Осъзнаването на уроците на ретроградните планети е доста значима причина за благополучие, тъй като познаването на техния темперамент оказва помощ да разберем по-добре и хората към нас, да ги приемем и обикнем.
С „ Ретроградните планети “ Хули Леонис подтиква към това да се надигнем лице в лице с корена на нашите проблеми, като погледнем без боязън към предишното си. Миналото може да бъде изцелено просто като бъде осветено и забелязано, а не заметено под килима. Настоящето се свързва с отговорността, която поемаме тук и в този момент, и точно от нея зависи бъдещето ни.
Официалната премиера на книгата ще се състои на 11 декември от 19:00 часа в Литературен клуб „ Перото “, НДК.
Хули Леонис съчетава класическото астрологично знание с проучването на родовата сила и пречупва тълкуванията си през сферата на логиката на психиката. Неговият способ на интерпретация изпъква доста мощно в тази книга. По един наличен и понятен метод той оказва помощ на човек да опознае себе си въз основата на астрологията. Това е първата му книга, която повдига завесата за кармата и дава информация за пътя на душата през зодиака – основна тематика в неговото творчество, която изследва още от първата си книга.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР