Новата класация на Top of The Tops е посветена на

...
Новата класация на Top of The Tops е посветена на
Коментари Харесай

Звездите сигурно са полудели: най-странните мании на знаменитостите

Новата ранглиста на Top of The Tops е отдадена на необикновените мании на звездите. От мода през покер до...зелен чай, маниите им са разнородни и все странни. А дали в някоя от случаите няма да припознаете себе си - вижте сами!

Меган Фокс

Страстта на Меган Фокс към обувките се е развила още преди да стане огромна звезда. Ако в този интервал най-скъпите й обувки са коствали $30 $, то след огромния си пробив в киното, актрисата и модел си купува чифт обувки на Роберто Кавали на стойност $600.

Фокс призна, че е пробвала опиати, само че в никакъв случай не е се е пристрастявала към тях. Въпреки това, тя обожава да пуши марихуана и има вяра, че тя би трябвало да бъде декриминализирана.

Бен Афлек

Актьорът е характерен образец за човек с доста пари, който ги пилее не какво да е, а за покер. Бен прекарва най-малко по 4 нощи на седмица, харчейки към $20 000 в казиното, само че в случай че го питате, това не е пристрастяване. Да не приказваме, че през една от тези вечери играе покер с високи залози, след който губи $500 000.

Някой хора даже и заговориха, че има проблеми с алкохола и, че е бил в рехабилитация цели 10 години. Навярно би трябвало в действителност да си пийнал, с цел да загубиш толкоз доста пари, без да ти мигне окото.

Аврил Лавин

33-годишната певица призна, че от дълго време е пристрастена към козметиката за очи и най-много към очните линии. Тежкият грим е отличителна линия на певицата и освен поради него, само че и поради музиката й, тя има лична фешън линия. На облеклата има има илюстрирани черепи, гримове и естествено очни линии.

Но почитателите на Лавин са привикнали толкоз доста с този й външен тип, че се е случвало неведнъж да я подминат, без да я познаят. Самата тя признава, че се усеща гола, в случай че не се гримира.

Салма Хайек

Сигурни сме, че половината население на Земята няма да има срещу пристрастяването на актрисата. Хайек призна, че обожава да кърми. Тя даже един път кърми дете, което не е нейно, а видеото обиколи медиите: „ Не ме интересува, в случай че съм дебела. Казвам си – ще кърмя още една седмица, още един месец...Да, май звучи като пристрастяване “.

Джак Блек

Повечето хора вероятно ще си помислят, че артистът и музикант ще бъде привързан към кокаина или опиат, който би ти дал доста сила. През 2008 Джак става мощно привързан към...зеления чай и то не кой да е, а леден.

Той споделя, че след раждането на втория си наследник, не е можел да спре да пие зелен чай. Блек признава, че се пристрастява елементарно. Когато е бил по-млад е играл много онлайн игри, пишел е, пил е и е употребявал опиати.

Зеленият чай е напряко приказка пред гореизброените изкушения.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР