Новата кабелна телевизия Първа програма“, която ще бъде достъпна от

...
Новата кабелна телевизия Първа програма“, която ще бъде достъпна от
Коментари Харесай

Стартира нов телевизионен проект Първа програма, ще връща стари спомени

 Новата кабелна телевизия " Първа стратегия “, която ще бъде налична от 9 септември 2019 година, ще върне спомените за най-знаковото събитие в българската музикална история – " Златния Орфей “. 

Международният фестивал, който прочу България в целия свят и докара на родна сцена световноизвестни имена като Ал Бано и Ромина Пауър, Джеймс Браун, Джани Моранди и десетки паметни реализатори на известна естрадна музика, ще оживее на синия екран, с помощта на новия ефирен план.

" Първа стратегия “ е самодейност за национална кабелна телевизия с покритие в цялата страна, чиято цел е да върне спомените за живота преди 1989-а година с достоверни фрагменти, които нито една друга телевизия в България няма да покаже. От началото на септември феновете ще могат да се насладят на богата културна стратегия, с доста български филми и сериали, както и на мемоари за неповторими излъчвания и кинопрегледи.  Една от главните насоки в програмната скица ще бъде точно музикалната стратегия, оповестява " Блиц ".

Развлекателната идея на " Първа стратегия “ ще предложи опция на актуалната българска музика. Вместо разголени мацки, татуирани рапъри и текстове, лишени от смисъл, новият канал ще бъде изпълнен с  качествена българска музика, промотираща достоверна музикална приятност. Освен богата музикална стратегия, малкия екран ще предложи още доста изненади за носталгиците. Това, което прави ретро малкия екран в действителност неповторима, е че тя ще действа на кооперативен принцип. Зрителите ще могат да вземат участие дружно с продуцентите на новия кабелен канал, изпращайки фотоси, видео фрагменти и разкази от първо лице за това време. Като съавтор на телевизионната стратегия, всеки ще има опцията да гласоподава кой филм да бъде излъчен, а по-творчески настроените почитатели даже ще имат шанса да развиват свое предаване. За най-активните основателите на малкия екран дават обещание специфични награди и висока оценка на труда им.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР