Новата изгора на малкия син на Тони Стораро - Емрах,

...
Новата изгора на малкия син на Тони Стораро - Емрах,
Коментари Харесай

Изгората на Стораро-син лъсна в сайт за компаньонки

Новата възлюбена на дребния наследник на Тони Стораро - Емрах, лъсна в секссайт. Девойката, която към този момент даже си пусна видео с артиста, предлага разнообразни сексуслуги, като всички са с разнообразни цени съгласно времетраенето.

Според уеб страницата момичето се споделя Анита, а в профила й в обществените мрежи е изписана като Мариа Белла. Татyсът на ръката й я издава, че в действителност девойката от клипчето с Емрах и тази от уеб страницата за възрастни са една и съща.

Според други клюки фотосите й са откраднати и тя не знае, че попада в сходен уебсайт. Там е обяснено, че предлага френски милувки, стриптийз, масаж и други, а цената е от 130 лева за половин час до 2 бона за цялата нощ.

Блондинката е на 30, което потвърждава, че Емрах си пада по по-възрастни дами. Доскоро той делеше легло с фолкпевицата Теди Александрова, само че в сектора се шушука, че татко му е поставил завършек на любовната им случка, написа „ Телеграф “.

„ Тони раздели Емрах и Теди, а в този момент синът му е с момиче от уебсайт ", смеят се техни сътрудници. Самата Александрова очевидно също е схванала за новата забежка на някогашния си, тъй като качи осмиваща карикатyра на две леки дами, които си приказват, а от горната страна написа: „ По-здрав за всички жрици на любовта. И те са хора, и то какви единствено ".

Теди е гневна, тьй като точно тя бе повода за сполучливия напредък на кариерата н Емрах, защото самата певица му правеше песните.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР