Новата интернет сензация Пламен с пържолите продължава да събира фенове.

...
Новата интернет сензация Пламен с пържолите продължава да събира фенове.
Коментари Харесай

Пламен с пържолите мята пачки по поп-фолк фурии

Новата интернет сензация Пламен с пържолите продължава да събира почитатели. В следващ клип се вижда по какъв начин нашенецът хвърля пачки по известна поп-фолк хала. 

Той се трансформира в сензация със собствен клип, на който плаща 650 лв. за три пържоли от американски рибай стек в ресторант във Варна.

Почти няма безучастни към проблема - едни се подиграват на въпросния Пламен, други хейтят ресторанта, а КЗП се намеси и размаха пръст на заведението, че подвеждали клиентите си подмолно.

Със сигурност обаче Пламен е човек, който си угажда. Освен супер кичозната къща в бароков жанр, пред която той снима първокласна лимузина, се прочу и с друго осъществяване.

Появи се изпратен забавен клип, в който се вижда по какъв начин той хвърля пачки по фолкпевицата Райна, а тя му пее на ушенце.



Това видео наподобява едно друго - на именития кмет на Галиче Ценко Чоков, който се похвали от покупката на нова кола преди години и след публичната реакция неотложно стартира щателна инспекция, довела до отстраняването му от служба и негов арест поради длъжностни закононарушения и обвинявания за побой.

Настоящият воин сигурно не му отстъпва и по пародийност, и по метод на живот, разяснява Novini.bg.

Пламен твърди, че работи в Нидерландия, само че не споделя какво тъкмо, а мнозина приканиха Национална агенция за приходите да направи инспекция на приходите му, защото явно разполага с много средства и не е ясно дали заплаща налози и с какво в действителност си изкарва прехраната. Самият той се кълне, че не вършел нищо нелегално.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР