Новата иновативна руска ваксина срещу COVID-19 се понася добре и

...
Новата иновативна руска ваксина срещу COVID-19 се понася добре и
Коментари Харесай

Новата руска ваксина срещу COVID-19 КОНВАСЕЛ се понася добре

Новата новаторска съветска ваксина против COVID-19 се понася добре и не провокира алергии. Това разгласи Вероника Скворцова, началник на Федералната медико-биологична организация на Русия – ведомството, създало препарата и подало документи за неговата регистрация преди броени дни, на 21 януари.

По думите на Скворцова новата ваксина е мощно имуногенна и защитна, без значение от разновидностите в повърхностните протеини на ковид. „ Тя е лишена от алергенност и се понася добре от хората ", сподели още тя.
Решено: Австралия призна имунизацията против ковид на руснаците
Австралийската администрация за лечебни артикули (TGA) предложи на австралийското държавно управление да признае имунизациите с съветската вак...
Прочети повече
Резултатите от клиничните изпитвания са посочили, че имунизацията " образува доказан имунитет (предотвратяващ развиването на инфекция), растеж на титрите на характерни IgG антитела против N протеина, пролиферация на характерно задействани CD + 4 Т кафези, както и вътреклетъчна вирусна неутрализация ". Според Федералната медико-биологична организация никой от доброволците, участващи в изпитванията, не се е разболял от COVID-19 през интервала на наблюдаване.

Ваксината Конвасел ще се създава в новия завод за рекомбинантни медикаменти, открит през 2021 година към  Изследователския институт по ваксини и серуми на Санкт Петербург.

 

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР