Новата игра Anthem преживява своя малък момент на слава, изкачвайки

...
Новата игра Anthem преживява своя малък момент на слава, изкачвайки
Коментари Харесай

Anthem се представя по-зле от предишните заглавия на BioWare по продажби

Новата игра Anthem претърпява своя дребен миг на популярност, изкачвайки английските ранглисти за най-продаваните игри в първата седмица. Въпреки триумфа ѝ на островите, студиото BioWare не може да надмине даже себе си.

Въпреки че Anthem е преди всичко по пазаруване на физически копия сега, физическите продажби не доближават и половината на предходното заглавие на BioWare – Mass Effect: Andromeda в първата седмица. Все още обаче не са изчислени цифровите изтегляния, тъй че е рано да кажем, че Anthem е фактически обратно от своите прародители. Скоро би трябвало да излязат и статистиките на EA Origin и PlayStation и Xbox каталозите.

Разбираме, годината е 2019-та и всички избират да теглят медия, вместо да отиват до магазина и да купуват огромни кутии. Въпреки това обаче ситуацията не е положително. Да съпоставим Anthem с различен огромен онлайн шлагер – Destiny 2. Играта на BioWare не е достигнала и четвърт от продажбите на двегодишното заглавие в първата седмица. Kingdom Hearts 3 и Resident Evil 2 също са по-продавани от Anthem.



Все отново резултатите не са доста изненадващи. След извънредно сегментиран старт Anthem стартира зле с механически проблеми и смесени отзиви на критиците. BioWare побърза да издаде пач през ден първи от стартирането на видеоиграта, премахвайки най-големите бъгове. Въпреки всичко разработчикът би трябвало да вложи огромни старания, с цел да репликира известността на Mass Effect: Andromeda, още повече – за Dragon Age франчайза…
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР