Новата драматична поредица по Epic Drama Умри за снимка“ (в

...
Новата драматична поредица по Epic Drama Умри за снимка“ (в
Коментари Харесай

Дъблински трилър в епоха с елементи на черна комедия “Умри за снимка” с премиера по EPIC DRAMA

Новата трагична поредност по Epic Drama „ Умри за фотография “ (в оригинал Dead Still) е въодушевена от действителната процедура на post-mortem фотографията, съществувала във Викторианската ера.  Ирландската поредност с детайли на черна комедия, която дебютира по ТВ канала за трагични сериали в ера - - този петък в 22:00 с повтаряне в събота от 22:55 часа, е с интернационален актьорски състав.

В основните функции са Майкъл Смайли (The Other Boleyn Girl, Luther, The Lobster) като възпоменателния фотограф Брок Бленхаргасет; Кер Лоуган (Game of Thrones, Victoria) като въодушевения му нов асистент Конъл Молой и Айлийн О`Хигинс (Brooklyn, Mary Queen of Scots) като племенницата му Нанси Викърс .

Дъблин 1880 година: Фотоапаратите поевтиняват и страната се изпълва с фотографски студиа, само че замира практиката на възпоменателната снимка - портретна снимка на неотдавна умряли хора.

Известният възпоменателен фотограф Брок Бленхаргасет се пробва да съживи бизнеса си след случай и има потребност от помощта на отчуждената си племенница Нанси Викърс и въодушевения си нов асистент Конъл Молой.

След бурно начало, служебните им взаимоотношения стартират да се развиват, само че наподобява нещо по-зловещо се включва в играта на фотографията на смъртници. Разследванията на детектив Фредерик Ригън в Дъблинския палат допускат, че палач може би се възползва от новопоявилия се усет към различен вид възпоменателна снимка, а точно - фотоси на хора в смъртна мъка. Броят на труповете се усилва и Бленхаргасет, Молой и Нанси би трябвало да попречат на желанията на килъра освен да съсипе бизнеса им, само че и да ги погуби.

В „ Умри за фотография “ се появяват също Джими Смолхорн (Taken Down, Clean Break), Марк Рендал (Departure, Versailles), Питър Кемпиън (Derry Girls, Kat and Alfie: Redwater)
Поредицата е със специфичното присъединяване на Мартин Донован (Big Little Lies, Fahrenheit 451) като Бъшрод Уакър, както и Ейдън О’Хеър (The Dublin Murders, Jackie) като детектив Фрeдeрик Ригън.
Черната комедия „ Умри за фотография “ е по Epic Drama всеки петък в 22:00 с повтаряне в събота и вторник от 22:55 часа. От 16 октомври.

канал от фамилията на Viasat History и TV1000, отдаден на най-хубавите трагични сериали в ера от последните години, наличен в Булсатком на позиция 433 за IPTV и HD приемниците и на 76 за SD приемниците.
Epic Drama e в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) – 201, в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, в NetWorx – на позиция 230, в София – в NET1 на 137 канал, във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH TV 2L и на 76 за IPTV в пакет TV 2L+.
За цялостната стратегия на канала следете.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР