Новата черно-бяла фотография на херцогинята и херцога на Съсекс, които

...
Новата черно-бяла фотография на херцогинята и херцога на Съсекс, които
Коментари Харесай

Разбулиха голяма мистерия около принц Хари и Меган СНИМКИ

Новата черно-бяла снимка на херцогинята и херцога на Съсекс, които би трябвало да се радват на първото си дете през началото на пролетта, напълно неотдавна бе показана обществено. На нея кралската двойка се е прегърнала към кръста, а зад тила си двамата си държат ръцете. Те не са с лице към камерата, а гледат напред към хоризонта, където се виждат фойерверки над езерото „ Фрогмор Хаус “.

Джуди Джеймс, която е специалист по езика на тялото направи много забавни разкрития за тайните на фотографията.

„ Позата им е в типично холивудски жанр, дава вяра за празника и всеки може да завиди на романтиката сред тях. Тази картичка би била страхотна за реклама на някоя първокласна марка, изгубена в интимния си момент, до момента в който се вглежда във фойерверките “, поде експертката.

„ Като са обърнали тил на камерата ни разрешават да споделим мига им, само че не и тяхната компания. Това значи, че двамата имат очи единствено един за различен “, сподели Джеймс.

Междувременно Кейт Мидълтън и принц Уилям демонстрираха радикално друга картичка за празниците. На нея се вижда едно прелестно и щастливо семейство, седнало на дърво в гориста околност. Това е първата коледна картичка на фамилията, в която частва принц Луи, който е роден през април и към този момент е на съвсем 8 месеца.

Кейт е облечена с джъмпер и държи усмихнатия Луи.

Двете картички бяха показани в петък, когато се удостовери новината за разрива сред двете двойки.

Картичката на Меган и Хари е от банкет на 19 май. Тя е направена от фотографа Крис Алертон.

Снимката на херцогър и херцогинята на Кеймбридж пък е направена от Мат Портеус.

Източник jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР