Новата биография за Меган и Хари, която излиза през август,

...
Новата биография за Меган и Хари, която излиза през август,
Коментари Харесай

Меган Маркъл и принц Хари са планирали оттеглянето си още преди сватбата?

Новата биография за Меган и Хари , която излиза през август, ще опише какво в действителност се случва зад кулисите в живота на двойката, а измежду главните тематики неизбежно ще бъде отдръпването на херцога и херцогинята на Съсекс от функциите си като висши членове на английското кралско семейство .

Източник на The Sun споделя, че книгата „ Да намериш свободата: Хари, Меган и по какъв начин се основава съвременно кралско семейство “ ще разсее мъглата над по този начин наречения „ Мегзит “ , който трансферира отговорността за решението върху херцогинята.
Най-добрите фешън моменти на Меган Маркъл като херцогиня 20 фотоси  Най-добрите фешън моменти на Меган Маркъл като херцогиня  Най-добрите фешън моменти на Меган Маркъл като херцогиня  Най-добрите фешън моменти на Меган Маркъл като херцогиня  Най-добрите фешън моменти на Меган Маркъл като херцогиня
Досега имаше изказвания, че основател за отдръпването е бил самият принц Хари, само че съгласно новите сведения за биографията пред The Sun, този ход на двойката отлежава от много по-рано .

► Часът на истината: Хари е основателят на Мегзит

„ Книгата ще изследва пътя, който Меган и Хари изминаха, стигайки до заключението, което направиха. Ще стане ясно, че това надалеч не е било преждевременно решение, а им е било належащо дълго време. Семената на Мегзит бяха посяти преди даже да се оженят. Истината е, че Хари беше надълбоко трагичен отдавна. И двамата с Меган намерено са обсъждали поемането в друга посока много преди да се оженят. “

 Меган и Хари Getty

Смята се още, че това не е бил първият път, в който тази концепция е премисляна . Кралският кореспондент Ребека Инглиш, която познава принц Хари отдавна, споделя, че той от дълго време е споделял предпочитание да се откаже от отговорностите си на кралска персона .

 ох на мама Личен списък
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР