Новак Джокович има фенове по целия свят. Най-вероятно те са

...
Новак Джокович има фенове по целия свят. Най-вероятно те са
Коментари Харесай

Емоция по кръв: Стефан Джокович имитира татко Ноле

Новак Джокович има почитатели по целия свят. Най-вероятно те са милиони! Но през вчерашния ден (24 април) стана явен най-емоционалният му обожател.

Едва ли ще изненадаме някого, в случай че споделим, че неговото име е Стефан и е на 6 години. Синът на Ноле и брачната половинка му Йелена прикова вниманието по време на шампионата в Белград. Въпреки че Джокович загуби полуфиналната си среща с руснака Аслан Карацев, неговият правоприемник завоюва редица почитатели.

Like father like son
— Tennis GIFs (@tennis_gifs)

След една от точките, прибавени към актива на сърбина, малчуганът се зарадва тъкмо като татко си - извика с цялостно гърло, а по-късно стартира да подскача!

С изненада го гледаше даже майка му, която седеше зад него.

Стефан към този момент решително върви до стъпките на своя татко, който има в сбирката си 18 трофеи от Големия шлем. Новак постоянно тренира дружно с него преди шампионати.



Феновете чакат с неспокойствие да видят дали и дъщерята в фамилията - Тара, която ще стане на 4 години през септември, ще хване тенис ракетата.

Иначе Джокович не съумя да зарадва своите последователи в Белград и записа загуба с 5:7, 6:4, 4:6.

Снимка: Getty Images

Това е първа победа за номер 28 в международната класация над именития противник и самобитен реванш за триумфа на сърбина над Карацев на Откритото състезание на Австралия по-рано през 2021 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР