Нова Зеландия регистрира рекорден брой случаи на заразяване с COVID-19

...
Нова Зеландия регистрира рекорден брой случаи на заразяване с COVID-19
Коментари Харесай

Рекорден брой новозаразени с COVID-19 в Нова Зеландия

Нова Зеландия записва рекорден брой случаи на заразяване с COVID-19 за денонощие, в миг, в който не престават митингите против рестрикциите и имунизационната политика на държавното управление, съобщи Франс прес.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30695
Властите записаха 1160 нови случая на болест, което е най-голямата цифра от началото на пандемията. Силно заразният вид Омикрон продължава да се популяризира в страната.

Същевременно въодушевени от канадските митинги новозеландски стачкуващи от една седмица стачкуват в Уелингтън. Първо те блокираха съществени пътни артерии с коли, камиони и кемпери, а след това се разположиха на моравите пред Народното събрание.

Протестната акция продължава към този момент девети ден, а полицията се демонстрира релативно пасивна с изключение единствено на един ден, когато имаше конфликти и бяха задържани 122 души.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30695  Шефът на Moderna: Пандемията може би се намира в последната си фаза Шефът на Moderna: Пандемията може би се намира в последната си фаза  Китай създаде система за разкриване на COVID-19 във въздуха Китай създаде система за разкриване на COVID-19 във въздуха  Нови 95 жертви на Коронавирус: 88% от умрелите лица не са били имунизирани Нови 95 жертви на Коронавирус: 88% от умрелите лица не са били ваксинирани
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР