Нова заплаха от Кремъл.Русия обеща силен и болезнен отговор на

...
Нова заплаха от Кремъл.Русия обеща силен и болезнен отговор на
Коментари Харесай

Кремъл заплаши: Ще получите болезнен несиметричен отговор на санкциите

Нова опасност от Кремъл.

Русия даде обещание мощен и мъчителен отговор на американските наказания, оповестени откакто Москва призна независимостта на двете самопровъзгласили се републики в Източна Украйна, съобщи Франс прес. “Не би трябвало да има подозрения: глобите ще получат мощен отговор, не наложително съразмерен, само че добре преценен и мъчителен за американската страна ”, се споделя в изказване на съветското външно министерство, съобщи Нова.

Съединени американски щати оповестиха във вторник първи кръг на икономическите наказания, целящи да пресечен достъпа на Русия до западно финансиране, като предизвестиха, че са планувани спомагателни ограничения при положение на “ескалация ” в Украйна.  Целият съветски банков бранш може да бъде обект на наказания, предизвести американски представител. “Русия е потвърдила, че е в положение да минимизира нанесените вреди, без значение от цената на глобите ”, означи съветското дипломатическо ведомство, като акцентира, че “санкционният напън не може да повлияе на волята на Русия да пази твърдо своите ползи ”.

Москва жигосах “шантажите и заплашването ” от страна на Вашингтон, само че Русия постоянно остава “готова за дипломация, учредена на правилата на взаимното почитание, равенството и отчитането на взаимните ползи ”, се акцентира в изказването на съветското външно министерство.

Санкции против Русия оповестиха и Европейски Съюз, Япония, Австралия, Канада, Германия и Англия. Берлин замрази гигантския план за газопровод “Северен поток-2 ”, който трябваше да усили доставките на съветски газ за Германия. Тези ограничения остават скромни за момента спрямо обещаните при положение на навлизане. Русия може да се похвали, че е натрупала близо 640 милиарда $ във валутните си запаси и 183 милиарда в своя върховен фонд, с цел да се оправи с следствията от тях, отбелязва Агенция Франс Прес.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР