Нова версия за отравянето на разпространиха чрез на блогъра негови

...
Нова версия за отравянето на разпространиха чрез на блогъра негови
Коментари Харесай

Нова версия за отравянето на Навални: Бутилка вода от хотела в Томск

Нова версия за отравянето на разпространиха посредством на блогъра негови последователи. Според тях, той не е токсичен от чай на летището напът за Москва на 20 август, а с в бутилка минерална вода в хотелската му стая в Томск. Като доказателство те разгласяват видео от хотелската стая в Навални и дават обещание още разкрития по-късно довечера.
Припомняме, че лаборатории отвън Германия към този момент потвръдиха, че Навални е бил токсичен с " Новичок ". Става ясно, че той е открит точно в бутилка с вода.
 Русия изисква резултати от пробите на Навални, доказващи отравяне Русия изисква резултати от пробите на Навални, доказващи отравяне
Наличието на клинични проби на Алексей Навални е належащо за осъществяване на предварителната инспекция с оглед възможното формиране н...
Ето какво пишат деятелите:
" Откъде е бутилката? Нека да разбираем това, за което непрекъснато ни задават въпроси. Така наречената " бутилка " с " Новичок ", добре, или по-скоро елементарна пластмасова бутилка с вода, върху която по-късно немска лаборатория откри следи от химическия военен сътрудник.
Това е бутилка от стаята в хотела в Томск, където отседна самият Навални и целият ни екип.
Връщаме се към 20 август. На този ден част от екипа ни отлетя за Москва, а някои останаха в Томск, с цел да снимат още фрагменти. По време на полета Алексей загуби схващане и стартира да се задавя, самолетът незабавно кацна. Почти незабавно чиновниците на ФБК, които останаха в Томск, научиха за случая. В този миг беше направено единственото допустимо нещо. Обадиха се на юрист, качиха се до стаята, от която преди малко беше излязъл Навални, и започнаха да записват, разказват и опаковат всичко, което откриха там. Включително бутилките с водата на хотела.
Как се случи това може да видите във видеото.
 Песков: Не считам, че отравянето на Навални би било преференциално за някого Песков: Не считам, че отравянето на Навални би било преференциално за някого
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков не счита, че отравянето на Алексей Навални би могло да е преференциално на някого, съобщи той пред журнали...
Нямахме огромна вяра да открием нещо. Но за всички нас беше безусловно ясно, че Навални не е " леко болен "... беше решено да се вземе всичко, което би могло да бъде хипотетично потребно по някакъв метод, и да се съобщи на лекарите в Германия. Че няма да има следствие в Русия също беше ясно. Така и стана: измина съвсем месец, Русия не признава отравянето на Алексей.
Две седмици по-късно немската лаборатория откри следи от " Новичок " в бутилката от хотела в Томск. И тогава още три лаборатории, които взеха проби от Алексей, потвърдиха, че Навални е бил токсичен от него. Сега разбираме: това беше направено преди той да напусне стаята си, с цел да отиде на летището.
Днес в 20.00 ч. в предаването " Русия на бъдещето " на YouTube канала Navalny LIVE Георги Албуров @alburov ще опише детайлностите. "

Вижте тази обява в Instagram.

Публикация, споделена от (@navalny) на Сеп 16, 2020 в 11:59 PDT

 
 Руската полиция стартира следствие за отравянето на Навални Руската полиция стартира следствие за отравянето на Навални
Полицията в Русия стартира следствие на възможното отравяне на кремълския критик Алексей Навални, предава ТАСС, представени от " Фокус "....
Междувременно стана ясно, че Германия е поискала помощ от Агенцията за възбрана на химическите оръжия за отравянето на Навални с новичок. Експерти от организацията към този момент са взели биомедицински проби за проучване в сертифицирани лаборатории.
Навални се усеща по-добре и към този момент
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР