Нова версия за атентата срещу Дария Дугина – дъщерята на

...
Нова версия за атентата срещу Дария Дугина – дъщерята на
Коментари Харесай

Нова версия за атентата срещу Дугина. Отмъщение без край

Нова версия за атентата против Дария Дугина – дъщерята на сътрудника на съветския президент Владимир Путин - Александър Дугин, който назовават новия Распутин.

Руски партизани стоят зад гърмежа в колата на Дария, която Дугина сама шофираше. Това заяви някогашният народен представител в съветската Дума Иля Пономарьов в " Телеграм ".

Той е прочел изказване на Националната републиканска войска, която се бори срещу властта на Путин. В него се споделя, че това не е първата, нито ще бъде последната сходна акция на организацията.

" Нашата цел е да спрем унищожаването на Русия и нейните съседи, да спрем активността на шепа кремълски предприемачи, които изсмукаха благосъстоянието на нашия народ и през днешния ден правят закононарушения в и отвън страната. Ние разгласяваме чиновници на държавното управление на Руската федерация и районните администрации за съучастници на узурпатора - тези, които не се откажат от своите пълномощия, ще бъдат унищожени от нас. ", се споделя в документа.

Първоначално Кремъл разгласи, че Украйна има пръст в атентата и назова това тероризъм. Киев изрично отхвърли. Това съобщи още през вчерашния ден съветникът на украинския президент Михайло Подоляк.

Партизаните приканват също по този начин всички съперници на Путин да се причислят към тях.  Така Русия още веднъж ще бъде свободна, пишат те.

Дугина беше убита вечерта на 20 август, откакто караният от нея автомобил беше взривен. Взривното устройство е било сложено под колата от страната на лидера.

От съветската прокуратура оповестиха, че става въпрос за авансово планувано и поръчково ликвидиране.

Ръководителят на Донецката национална република Денис Пушилин написа в " Телеграм ", че терористите на украинския режим, пробвайки се да отстраняват Александър Дугин, са взривили щерка му.

Говорителят на съветското външно министерство Мария Захарова съобщи, че в случай че бъде доказана версията, че Дугина е била убита от украинци, става въпрос за провеждана от Киев политика на държавен тероризъм.

Дугин е считан за създател на самодейността " Руски мир ", която залегна в милитаристичната и експазионистична външна политика на Кремъл.

Въпреки че не заема формален пост в държавното управление, бащата на Дария Дугина е непосредствен съдружник на съветския президент и даже е именуван " Распутин на Путин ".

Дъщерята на философа, Дария Дугина, е известна журналистка и коментаторка, която поддържа съветската инвазия. По-рано тази година тя беше глобена от английските управляващи, които упрекнаха 30-годишната жена, че е съдействала за онлайн " дезинформация " по отношение на съветската инвазия в Украйна.

На ултранационалистическите писания на Александър Дугин се приписва, че надълбоко образуват мирогледа на Владимир Путин и той е тясно обвързван с съветската инвазия в Украйна.

Идеологът и преди е изразявал поддръжката си за съветската експанзия по отношение на Украйна и през 2015 година беше подложен под наказания на Съединени американски щати поради хипотетичното му присъединяване в анексирането на Крим от Москва през 2014 г.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР