Нова версия се появи за стрелбата в Ботевград и последвалото

...
Нова версия се появи за стрелбата в Ботевград и последвалото
Коментари Харесай

Бандитска версия за стрелбата в Ботевград! Пелов искал да убие Марио заради съмнения, че...

Нова версия се появи за стрелбата в Ботевград и последвалото ликвидиране на избягалия от пандиза Владимир Панчев. Както БЛИЦ писа появи се информация, че другият участник в престрелката Марио Панчев в бил осведомител на полицията. Пелов е подозирал това и е възнамерявал убийството на Марио.

Припомняме, че нощес в центъра на Ботевград избухна пукотевица. При случая беглецът от пандиза беше погубен, а Панчев тежко ранен. Екшънът се разиграва зад музея в града.

Мястото на стрелбата е нормален маршрут за Панчев. Предполага се, че Пелов го е чакал там със зареден револвер, с цел да го убие. Т

Разнопосочна информация има по отношение на връзките на Владимир Пелов и Марио Панчев. Според едни те са били близки другари, а съгласно други огромни врагове.

Потвърдено: Убитият тази нощ е Владимир Пелов!

На 20 април, 3 седмици след бягството на Пелов от пандиза Марио Панчев е арестуван от полицията в колата си на автомагистрала " Хемус ". Вътре е открит противозаконен револвер със заличени номера. Панчев няма позволение за оръжие, тъй като е престъпно проявен. Пистолетът, с който е умъртвил Владимир Пелов също е противозаконен. Познат е на Министерство на вътрешните работи като сводник. 39-годишният мъж е състезател - първенец по силов трибой на републиканско състезание.

Сигналът за стрелбата в Ботевград е подаден полицията малко след 23 час на 5 юни. Според формалната, досега, информация, на място е бил погубен един мъж, а различен, с прострелни рани е откаран в " Пирогов ".

Владимир Пелов погубен като в уестърн, опитал да стреля, само че на вятъра (ОБЗОР)

По-късно стана ясно, че са били открити три оръжия, само че съгласно първичните изказвания на Христо Терзийски, участниците в престрелката са били двама. Това са били точно Владимир Пелов и Марио Панчев с прякор Големия.

Полицията потегли по горещи следи, че Владимир Пелов се укрива в Ботевград още на 2-ри юни. Тогава маскирани служители на реда заградиха и нападнаха изоставена постройка на болница по сигнал, че Пелов се намира там, само че той по този начин и не бе открит.

Шефът на ГДНП и прокурор с изказване дали Владимир Пелов е разстрелян в Ботевград (ВИДЕО)

Владимир Пелов избяга от пандиза дружно с различен престъпник - Радослав Колев на 3 април. Измъкването им е безусловно като на кино. Двамата се доставят с оръжие, след което съумяват да стигнат до мястото за приемане на пратки и да избягат. На 17 май излиза наяве, че Владимир Пелов е написал писмо до президента, омбудсмана и няколко национални медии. В осем страници той разказва претекстовете си да избяга от пандиза. Твърди, че е наказан незаслужено, получил е тежко наказване, което е еднакво на смъртна присъда и това го е провокирало да избяга. Разследващите, обаче, са уверени във виновността му.

ОЧАКВАЙТЕ ОЧАКВАЙТЕ СЛЕД МИНУТИ В БЛИЦ ПОДРОБНОСТИ ЗА НОВАТА ВЕРСИЯ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР