Нова вълна от съкращения на работни места залива германските доставчици

...
Нова вълна от съкращения на работни места залива германските доставчици
Коментари Харесай

Германските доставчици на автомобилни части планират съкращения на работни места на фона на скъпия преход към EV

Нова вълна от съкращения на работни места залива немските снабдители на коли с компании, в това число Bosch и ZF Friedrichshafen, които се надпреварват да понижат разноските, до момента в който се борят със скъпия преход към батерии- ръководят транспортни средства.

Bosch, най-големият авто снабдител в света, в четвъртък сподели, че до 1200 чиновници в подразделението за програмен продукт и електроника ще бъдат освободени до края на 2026 година, базирайки се на високата инфлация, както и увеличените първични материали разноски за материали и сила.

Тези трендове са „ увеличение на нужните разноски “ и закъснение на прехода към електрически автомобили, сподели основаната в Щутгарт компания. Близо 80 % от предстоящите съкращения на работни места се чака да се осъществят в Германия.

Съобщението на Bosch идва на фона на възходящото напрежение сред управлението на ZF и представителите на чиновниците, като производител на трансмисии, съставни елементи на шасито и системи за усвояване на удари преглежда...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР