Нова тв Тежък пътен инцидент е възникнал на АМ “Хемус“ в

...
Нова тв
Тежък пътен инцидент е възникнал на АМ “Хемус“ в
Коментари Харесай

Шофьорка от Варна уби дете при катастрофа на АМ Хемус

 Нова тв Тежък пътен случай е зародил на Автомагистрала “Хемус “ в посока от Варна към София близо до Шумен, до надлеза на кв. Макак. Сигнал за произшествието е получен в дежурната част на ОДМВР- Шумен малко след 18:15 часа през вчерашния ден.

Съобщено било, че произшествието е сред два автомобила - " Фолксваген Голф " с варненска регистрация и " Форд Фиеста “ с русенска. По първични данни лидерът на фолксвагена 35-годишна жена от Варна заради придвижване с несъобразена скорост и липса на задоволително отдалеченост блъснала движещия се пред нея лек автомобил Форд. В резултат на удара фордът се преобърнал на пътното платно. Загинало е 6-годишно дете, което пътувало в автомобила.

В МБАЛ – Шумен са откарано останалите трима пасажери от форда и лидерът. За обзор в болничното заведение са откарани 35-годишната жена, която била зад кормилото на фолксвагена и дете на 8 години. Към момента няма данни са положението им. На място се прави оглед, обясняват се аргументите довели до пораждане на случая.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР