Нова твРуското правителство планира да похарчи близо 1,7 милиарда рублиРуският

...
Нова твРуското правителство планира да похарчи близо 1,7 милиарда рублиРуският
Коментари Харесай

Путин призова за руска алтернатива на Уикипедия

Нова тв

Руското държавно управление възнамерява да похарчи близо 1,7 милиарда рубли

Руският президент Владимир Путин прикани да бъде основана съветска онлайн енциклопедия, която да стане опция на Уикипедия, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки РИА Новости.

" Що се отнася до Уикипедия, по-добре е тя да бъде сменена " от нова, огромна съветска енциклопедия в електронен вид, съобщи Путин на съвещание на Съвета по съветски език. Информацията в нея ще е достоверна и поднесена в модерна форма, сподели той.

Руското държавно управление възнамерява да похарчи близо 1,7 милиарда рубли (26,7 милиона долара) през идващите три години за основаването на онлайн енциклопедията, излиза наяве от публични документи, оповестени обществено през септември.

Рускоезичната версия на Уикипедия твърди, че се състои от над милион и половина публикации. През 2015 година съветските управляващи за къс интервал от време не разрешиха Уикипедия поради публикация, в която се дават пояснения по какъв начин да се подготвят опиати на основата на канабис.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР