Нова твРазговор за изборите, за изводите, за грешките и пороцитеВ

...
Нова твРазговор за изборите, за изводите, за грешките и пороцитеВ
Коментари Харесай

Георги Марков: Няма друга държава, в която членовете на ВВС се карат по 10 часа по телевизията

Нова тв

Разговор за изборите, за изводите, за грешките и пороците

В изявление за NOVA за резултатите от изборите приказва депутатът от групата на ГЕРБ Георги Марков. Разговор за изводите, за грешките, за рухването на Берлинската стена, за пороците на прехода, за Орбан, за който Марков написа книга и за ислямизацията.

„ Гордея се, че съм софиянец. В рамките на Европейски Съюз няма друга столица, която 30 години да не е позволила социалисти и либерали на власт. Личните качества и приличното държание на Йорданка Фандъкова надвиха и тя победи ”, показа Марков. Той добави, че всеки град има своите проблеми, както и София.

„ На всички ни е ясно, че имаме потребност от още промени. Касиране на изборите няма по какъв начин да има. Победата на ГЕРБ  по градовете е безапелационна. От в този момент декларирам, че през 2021 година Борисов ще завоюва изборите ”, сподели още Георги Марков.

Той добави, че ГЕРБ би трябвало също да направи своите избори. „ Премиерът дано намерения докога ще толерира „ Да, България ”, счита Марков.

„ Сърдим се на Слави Трифонов, че е поставил заглавие на партията „ Няма такава страна ” и се питаме, но по какъв начин по този начин. Няма друга страна, в която Висшият правосъден съвет се карат по сред си 10 часа по малкия екран пред цяла България. Няма страна, в която ръководителят на Върховен касационен съд чете разбори ”, сподели още депутатът от групата на ГЕРБ.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР