Нова твПремиерът е говорил по телефона с Елизабет II във

...
Нова твПремиерът е говорил по телефона с Елизабет II във
Коментари Харесай

Борис Джонсън се извини лично на кралицата след решението на съда

Нова тв

Премиерът е приказвал по телефона с Елизабет II във вторник

Борис Джонсън персонално се е извинил, че е сложил в неуместна позиция кралицата, като изиска тя да утвърди противозаконното прекъсване на работата на Камарата на общините, оповестява БГНЕС.

Кралски източници разкриха, че в семейството на кралицата има голямо безпокойствие по отношение на решението на Джонсън да спре работата на Народното събрание в продължение на пет седмици, даже преди Върховният съд да постанови предходната седмица, че е нелегално. По-рано този месец придворните измислиха способи да дистанцират монарха от политическата стихия, която бушува във връзка „ Брекзит “ на фона на опасенията, че Джонсън ще употребява речта на кралицата като средство, с цел да провокира общите избори.

Премиерът се е обадил по телефона на кралицата във вторник, откакто Върховният съд реши, че е сбъркал като е спрял Народното събрание за пет седмици. Източник от " Даулинг стрийт " 10 удостовери: „ Той се насочи към кралицата допустимо най-бързо, с цел да каже какъв брой съжалява. “

Това бе третият път, когато Джонсън се извини уединено за нещо, за което отхвърли да се извинява обществено. Премиерът съобщи в кабинета в четвъртък, че е " неточност " да се отхвърлят предизвестията, че езикът му може да докара до офанзиви против депутатите.

Освен това той се извини, казвайки, че при самостоятелното следствие за полово принуждение над деца са изразходвани 60 милиона английски лири, когато през тази година се срещна с жертви на принуждение от остарялото си учебно заведение, Ashdown House в Източен Съсекс. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: