Нова твПациенти и медици, които са били в контакт с

...
Нова твПациенти и медици, които са били в контакт с
Коментари Харесай

Директорът на болницата в Габрово: Под карантина сме, не се допускат външни лица

Нова тв

Пациенти и медици, които са били в контакт с дамата, дала позитивна проба за ковид в Габрово, към този момент са тествани. Пробите им, които са към 30 на брой, са изпратени в София. Това заяви за NOVA доктор Минко Михов, изпълнителент шеф на МБАЛ „ Д-р Тота Венкова ”.



„ Пациентката е постъпила на 3 март с диагноза пневмония. Пробата й за ковид е взета на инцидентен принцип, тъй като е с остро респираторно заболяване. Не сме имали подозрения, че може да е инфектирана. Сега тя е изолирана. Състоянието й е устойчиво ”, изясни доктор Михов. И добави, че 75-годишната жена не е контактувала с доста хора преди да бъде приета в болница. В нейната стая били настанени още двама души. Проби обаче са взети от всички хора, лежали и работили в цялото поделение от 3 март насам.

„ Болницата е под карантина, не се позволяват външни лица, свижданията са спрени. Ще одобряваме незабавни случаи ”, сподели още шефът на лечебното заведение в Габрово. И разясни, че до приемане на окончателните резултати няма да се подхваща нищо повече.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР