Нова твфото: ФейсбукТърсят има ли връзка между случаите Гебрев и

...
Нова твфото: ФейсбукТърсят има ли връзка между случаите Гебрев и
Коментари Харесай

Борисов пред „Гардиън”: Британски следователи са в България

Нова тв

фото: Facebook

Търсят има ли връзка сред случаите „ Гебрев ” и „ Скрипал ”

Екип от английски следователи е в България, с цел да изследва дали отравянето на предприемача Емилиян Гебрев през 2015 година има връзка с отравянето на Сергей Скрипал и щерка му предходната година в Солсбъри, написа английският вестник „ Гардиън ”, съобщи БГНЕС. Британското издание се базира на българския министър председател Бойко Борисов.

„ Има английски екип тук “, декларира в изявление за вестника Борисов. " Те организират взаимно следствие с българските органи ". 

Емилиян Гебрев,беше натровен през април 2015 година дружно със сина си и един от шефовете на компанията. И тримата оцеляха след подозрителното отравяне, само че казусът не беше позволен.



Снимка: Фейсбук

През октомври предходната година, откакто разговарял с другар за случая Скрипал, Гебрев се обърнал към българските прокурори и им е предал резултатите от лабораторните проби от 2015 година, които съгласно него демонстрират, че може да е бил токсичен с вещество, сходно на химикала Новичок, за който английските управляващи считат, че е употребен против Скрипал и щерка му.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР