Нова телевизия е на път да дублира грешката си отпреди

...
Нова телевизия е на път да дублира грешката си отпреди
Коментари Харесай

Фатална грешка на Нова! Ето какво се случва с Господарите

Нова телевизия е на път да дублира грешката си отпреди 10 години, когато с лека ръка изпусна най-рейтинговото си предаване " Господари на ефира " и то триумфално мина в bTV. Сега обстановката като нищо може да се повтори. Или най-малко за това приказват обстоятелствата.

Блиц оповестява, че договорът на " Господарите " с Нова е изминал в края на м.г. и към днешна дата към момента не е възобновен. В последното издание за 2018 година продуцентът на предаването Джуди Халваджиян разгласи в прав текст, че е пуснал екипа в неплатен отпуск за месец. На фона на думите му, за необятната аудитория сякаш остана незабелязана значимата имитация на Митко Рачков - " От нова година можем да бъдем където си желаяме ".

Изненадващо от Нова са пуснали обстановката с " Господари на ефира " на автопилот, което автоматизирано значи, че най-влиятелното им токшоу може да им се изплъзне и да осъществя звезден трансфер в bTV и по този метод да възкреси замръзналата й откъм интерес журналистика.

Проучване на Блиц сподели, че загубата от възможното овакантяване на " Господари на ефира " може да стане двойна. Защото с изключение на най-влиятелното предаване, малкия екран може да се елементарни и със звездите на другото си ефирно украшение " Като две капки вода " Рачков, Зуека, Мария Игнатова и компания.

Така Нова телевизия може да се окаже в неловката обстановка да търси сурогат по едно и също време на най-ексклузивните си излъчвания и безусловно да ги подари на директния си съперник bTV, в който продължава да залязва Слави Трифонов. Развръзката сигурно ще е забавна, само че на този стадий непредвидима.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР