Нова среща за разширяване на Фонда за развитие на летище

...
Нова среща за разширяване на Фонда за развитие на летище
Коментари Харесай

Ново разрастване на Фонда за развитие на Летище Пловдив ВИДЕО

Нова среща за разширение на Фонда за развиване на летище Пловдив се организира през днешния ден. Част от Фонда към този момент е и Феникс фонд, който е бил основан преди 10 години, с концепцията да не дублира, само че да прави аналогична активност на Фонда за развиване на летище Пловдив - Южната врата на България.
Прочетете още
 

„ Колегите са решили във времето, че по-успешна ще бъде активността им, в случай че се причислят към Фонда за развиване на летището, защото предметите като активност са аналогични и по този начин ще бъдат по-полезни ”, разяснява пред TrafficNews  ръководителят на Съвета на директорите на летище Пловдив Дойчин Ангелов.

От няколко месеца интензивно се работи за разкриване на постоянни авиолинии до Турция, като към момента се чака финален отговор от самолетната компания.

„ Очакваме отговор към края на октомври за връзката с Бурса, като чакаме да се лети от Пловдив до Анталия и също по този начин да имаме връзка Истанбул-Пловдив, като самолетите ще кацат на летище Сабиха Гьокчен Истанбул ”, заяви още Дойчин Ангелов.

След като се направи съвещание за присъединението на Феникс фонд, се чака още по-сериозно уголемение на Фонда за развиване на летището, като по тази тематика се работи интензивно и към този момент са извършени две срещи с няколко общини и с партньорската компания, с която създават цялостна цифровизация на уеб страницата на летище Пловдив.

„ Целта е да има по-съвременно показване на нещата, които съответните общини могат да популяризират на територията си, както и даденостите си. Това е още една крачка напред в тази посока ”, добави ръководителят на Съвета на директорите на летище Пловдив Дойчин Ангелов.
 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР